6 Şubat 2009 Cuma

Windows Live Messenger 2009 Türkçe | 129 Mb.




Windows Live Messenger 2009 Türkçe, Msn 9 dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma programının son versiyonudur.

Windows Live Messenger (WLM) Yeni Sürümünün temel özellikleri:
# Arkadaş listenizde gruplar oluşturabilir, listenizi gruplara göre veya çevrimiçi/çevrimdışı olma durumlarına göre sıralayabilirsiniz.
# Listenizde ekli olan kişilerle yazışabilir, web kamerası aracılığıyla birbirinizi görebilir, sesli arama sayesinde de aynı zamanda birbirinizle konuşabilirsiniz.
# Listenizdeki kişilerin durumlarını görebilir, Messenger’a girdiklerinde (çevrimiçi hale geldiklerinde) onlarla yazışabilir veya çevrimdışı olsalar bile mesaj yazabilirsiniz. Çevrimdışı olarak gönderdiğiniz mesajlar, kişi çevrimiçi olduğunda kendisine iletilir.
# Gizlenmek istediğiniz durumlarda çevrimdışı görünebilir ve bu durumdayken istediğiniz kişilerle yazışabilirsiniz. Ancak görüntülü yazışma ve dosya gönderme gibi özellikleri kullanabilmek için çevrimiçi durumuna geçmeniz gerekir.
# Listenizdeki kişilerle bilgisayarınızdaki dosyaları paylaşabilir ve çevrimiçi durumdayken bilgisayarınızdaki bir dosyayı onlara gönderebilir ve onlardan dosya alabilirsiniz.
# Yeni ileti, e-posta, titreşim vs. aldığınızda isteğinize bağlı olarak görüntülü ve sesli olarak uyarılırsınız.
# Bir arkadaşınızla konuşurken başka arkadaşlarınızı da konuşmaya davet ederek bir telekonferans yapabilirsiniz.
# Listenizdekilere Messenger’ın içinde bulunan ve sonradan ekleyebileceğiniz hareketli ifadeler, göz kırpma animasyonları ve titreşim gönderebilirsiniz.
# Messenger pencerelerinizin renklerini ve arkaplanlarını istediğiniz gibi değiştirebilir ve size özel bir görünüm oluşturabilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/191259093/Windows_Live_Messenger_2009_Tuerk_e.part1.rar
http://rapidshare.com/files/191276346/Windows_Live_Messenger_2009_Tuerk_e.part2.rar


0 yorum: