30 Ocak 2009 Cuma

CorelDRAW Graphics Suite X4 14.0



Corel Corporation firmasının profesyonel grafiker ve desinatörler için ürettiği resim işleme programı CorelDraw Graphics ile hem muhteşem grafikler üretebilir, hem bunları 22 değişik biçimde saklayabilir (AI-CDR-DXF-DWG-Vs), hem de kurulum paketinden çıkan Corel Capture ile resim yakalama sanatını bir adım ileri götürüp hareketli resimler çekerek bunları AVI biçiminde kaydedebilirsiniz.

Üç endüstri lideri uygulama içeren ürünün kullanımı kolay grafik süiti, üretkenliği geliştirerek güçlü grafik tasarımı çözümleri sağlıyor. Vektörel illustrasyon, sayfa tasarımı, dijital resim ve hareketli grafikler hazırlanabilmektedir. CorelDRAW 14 ile;Güçlü yaratıcı özelliklerle çok çeşitli tasarım araçları, etkileşimli efektler, kapsamlı metin kontrol araçları ve yüksek kalitedeçıkış özellikleri içeren bir illüstrasyon ve sayfa tasarım uygulamasıdır. Baskı ve Web için grafik, logo, mizanpaj, ve diğer çalışmalarında kullanılabileceği çok değerli bir programdır.


Download


Crack için aşağıdaki verdiğim adresten dosyayı indirip açın.İçindeki 3 dosyayı programın kurulum dizinine yapıştırıp dosya değişimini onaylayın.

Crack


0 yorum: